keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Kestovaipat korkattu

No niin, ajattelin kirjoitella hieman ensitunnelmia niistä hartaasti hankituista kestovaipoista. Ensinnäkin 1-koon Apple Cheeks on jo vähäsen pieni, ehti olla päällä pari kertaa. Se oli kyllä oma moka, koska en vain ole "uskaltanut" siirtyä Pampersista kestoihin (pyykkiä on muutenkin paljon enkä halua mitään lisävahinkoja). Kaikki vaipat ovat toimineet ok sen pari-kolme tuntia, jotka ovat olleet päällä. Vaipat tuntuvat tosin hirvittävän paksuilta kertiksiin verrattuna, vauvalla on aikamoinen mötikkä takapuolessa, siis myös sillä high-tech BumGenius 4.0 -taskulla.

Takapakkia tuli myös siinä, että alunperin hyvin positiivisesti suhtautunut mieheni ei ollut tajunnut, että kestoja vaihdetaan yleensä hieman useammin kuin kertiksiä, ainakin noita puuvillaisia märkäpintaisia ja hän ilmoitti, ettei halua kaksosille alkaa tämän useammin vaippoja vaihtamaan. Kahdessa vaipatettavassa on kieltämättä enemmän työtä kuin yhdessä, joten ymmärrän kyllä häntä tässä asiassa. Niinpä sovimme, että minä käytän kestoja päivisin kun olen vauvojen kanssa ja mies saa sitten käyttää kertiksiä. Ja tietty minäkin joudun niitä Pamperseja laittamaan, koska meidän kestovaippavarasto on niin pieni, ainakin toistaiseksi.

Jos tässä lisää vaippoja tulee hankittua, ne ovat varmastikin tuota taskumallia, joko bambu- tai mikrokuituimulla. Sekä BumGenius, Apple Cheeks että Made in La P'tite Prairie -taskut toimivat hyvin, ainakaan mitään ohivuotoja ei ole ollut ja kuivuvat suht mukavasti verrattuna BG:n AIOon. Etukäteen ajattelin myös itse tehdä vaippoja, mutta valitettavasti siitä ei tule mitään, koska aikaa ei yksinkertaisesti ole.  Vauvat nukkuvat enää lyhyitä päiväunia (1h) ja nekin eri aikaan, joten se siitä...

Ja näinä päivinä riittää jännitettävää: V on alkanut harjoittelemaan kääntymistä. Jumppamatolla ollessaan kampeaa käsillään ja jaloillaan vimmatusti (pääsee jo kyljelleen) ja samalla pälpättää kuin papupata. Kuinkahan kauan siihen vielä menee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti