keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Sisustusextra

Ja vaihteeksi sitten ennen-jälkeen kuvia television sisustusohjelmien tyyliin... Eli olemme saaneet huoneet melko lailla järjesteltyä, työhuone/vierashuone muuttui vauvojen huoneeksi ja lähes kaikki kamat täten makuuhuoneeseemme. Hassua sinänsä, sillä olemme ajatelleet pitää vauvat nukkumassa meidän huoneessamme ainakin ensimmäiset kuukaudet, joten olemme sitten ahtautuneena yhteen huoneeseen kaikkine tavaroinemme. Ah, tulee ihan mieleen mieheni kanssa asumisen ensimmäinen vuosi, jolloin asuimme kimppakämpän yhdessä pienessä huoneessa. Ja hyvin toimi näköjään, kun kerran olemme vielä yhdessä.

Tässä siis työhuone ennen:
Ja makuuhuone:


Näyttääpäs synkältä tuo ex-makuuhuoneen väritys. Todellisuudessa pääväri oli tummanvihreä, sellainen havunvihreä, mutta valokuvissa se ei näköjään näy.


Ja jälkeen - lastenhuone:


Pinnis, jossa molemmat nukkuvat, laitetaan seinän viereen meidän sänkymme sivuvaunuksi, nyt se on vielä varastoitu lastenhuoneeseen. Imetyksen toivottavasti sujuessa oletamme tämän olevan minulle helpoin vaihtoehto. Olemme siis hankkineet toistaiseksi vain yhden pinnasängyn, toinen haetaan sitten kun lapset on aika laittaa omiin sänkyihinsä. Pikkuiseen vauvojen huoneeseen mahtuu juuri ja juuri kaksi sänkyä peräkkäin, muukin asettelu voi tulla kyseeseen riippuen lasten temperamentista...

Vaipat ym. tarpeelliset hoitotarvikkeet lipaston ylälaatikossa.

Matosta on saatu inspiraatio huoneen väritykseen.Makuuhuone:

Tykkään - vaikka itse sanonkin:) Eräs ystäväni sanoi kerran, että meillä on hänen makuunsa liian minimalistinen sisustustyyli, mutta ehkä se on tullut juuri noiden sisustusohjelmien katsomisesta. Niitä kun voi onneksi tiirailla netin kautta täältä ulkomailta käsinkin.

4 kommenttia:

 1. Kuten taisitkin huomata jostain postauksestani, niin meillä on samanlainen Ikean lipasto kuin teillä (tosin eri värisenä). Ajateltiin myös käyttää sitä hoitopöytänä. Minä kun pidän kaikkia netistä löytämiäni hoitopöytiä melko rumina ;) Kerrohan jossain vaiheessa kun olette saaneet käyttökokemusta hoitopöydästä, että toimiiko lipasto kivasti hoitopöytänä :)

  VastaaPoista
 2. Tosi mukavan näköistä teillä :) Minäkin olen minimalismin ystävä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Tuo lipasto on hiukan korkea minulle hoitopöydäksi (olen 159cm), mutta meillä ei ole minkäänlaista muuta tilaa alustalle. Pesukoneen päälle ei voi laittaa, koska meillä on sellainen minipesukone... Ja tosiaan ne pöydät on usein ihan järjettömän rumia ja niistä joutuu aika pian hankkiutumaan eroon, mitä lipastolle ei tapahdu.

  Tunnen siis itseni heti vähemmän "oudoksi" jos muitakin miellyttää :D

  VastaaPoista