perjantai 17. joulukuuta 2010

Jännitystä ilmassa


Viikkoja kasassa 24+5 ja maha kasvaa...

Täällä on jännitystä ilmassa monestakin syystä. Pari päivää sitten gyneni soitti ja ilmoitti "ilouutisen" eli rauta-arvoni vain jatkavat laskuaan lisäraudasta huolimatta. Tarkkaa syytä ei ole tiedossa, mutta hän epäili, että kyseessä on joko a) raudan imeytymishäiriö, b) kaksosten vuoksi moninkertaistunut raudan tarve tai c) molemmat em. syyt.

Niinpä joudun ihanaisesti maanantaina oman lääkärikäyntini jälkeen käymään eräällä klinikalla ottamassa rautaa injektiona. Eipä tässä ihan riemusta hypitä:( Yksi hyvä puoli tässä on se, että klinikka on yksi Lausannen luksusklinikoista, joten pääsen vakoilemaan vähän, miten tuo äitiyspuoli on siellä järjestetty. Jos kaivaisin kuvetta kolmen tuhannen euron edestä, voisin jopa synnyttää siellä. En taida...

Toinen jännitystä aiheuttava asia on lumen tulo. Täältä ehti jo entinen lumi sulaa kokonaan pois, paitsi viime yönä oli tullut 25 cm lunta ja Geneven lentokenttä oli taas ollut suljettuna tänä aamuna. Kiva juttu, meidän pitäisi lentää sieltä Suomeen joulun viettoon ensi keskiviikkona (22.12.), joten nyt ollaan vain sormet ja varpaat ristissä, että lunta ei ainakaan silloin tulisi.

Tässä vielä toinen kuva mahasta, joka vieläkin "järkyttävämpi". Ilman paitaa maha korostuu jotenkin vielä enemmän, uskoisitteko, että laskettu aika on huhtikuun alussa?

2 kommenttia:

  1. Ääk! Laskettuun aikaan nähden aikas kivankokonen jo! :D Yhtä odottaessa noilla viikolla ei pitäis kummonen kumpu olla! :D Jaksamista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olo alkaa olla jo aika tukala ajoittain, mutta sisulla kestetään...

    VastaaPoista